gallery/vintage_logo_detail

Birdy's Boeken

Over ons

 

Je vindt de laatste informatie over ons op deze pagina. Birdy's Boeken is eigenlijk een uit-de-hand-gelopen-hobby. Alweer 5 jaar zijn wij ( mijn man en ik- Annette) heel actief met boeken. Boeken lezen, schrijven over boeken, boekenfeestjes en bovenal: iedereen enthousiast maken voor boeken. Steeds minder hoor ik om mij heen, dat mensen boeken lezen. Daarnaast is de e-reader erg in opmars. Maar als je (nog) niet leest, dan ook geen e-reader. En man..dan mis je toch echt mooie verhalen. Maar ..zal je zeggen, smaken verschillen en ook hobby's verschillen. Ja, en dat klopt.

 

Tenslotte verkopen wij door de overvolle boekenkasten ook tweedehands boeken. Dit is puur hobby. Kijk hiervoor op Boekwinkeltjes: https://boekwinkeltjes.nl/v/birdyissboeken/ Dit is een speciale website waar ieder zijn boeken op kan verkopen. 

Neem een kijkje! 
 

 

 

 

 

Boekenblog: Annette Leest Birdy's Boeken

 

Sinds 2 jaar kan je mij vinden op het boekenblog van Birdy's Boeken.  https://birdysboeken.blogspot.nl/

Dat is superleuk.  Al die mooie boekentitels kon ik echt niet meer onthouden. En om te voorkomen, dat ik dubbele titels ging lezen en kopen, besloot ik de blog te starten. Ik word er zo blij van. Al snel kwam ik in contact met meerdere bloggers, zat ik op een boekenfeestje omdat er een nieuw boek was uitgekomen. Of zag ik andere boekenfreaks op een Meet & Greet. En dat begon op de Libelle Zomerweek, daar ontmoette ik Santa Montefiore..helemaal live. 

Hoe kwam dit zo?
Vijf jaar geleden zat ik een tijdje zonder baan. Mijn buurvrouw stopte mij steeds een boek toe. Zij werkte in een boekwinkel. Zo kwam ik ook op ttels die ik zo maar niet zou gaan lezen. Tot dat daar Zafon voorbij kwam, met Schaduw van de wind. Een geweldig boek, over een boekenbibbliotheek. En ik was er helemaal weg van. Daarna volgde De onderwaterzwemmer, van Thomese. 

 

Naast de boekenrecensies, schrijf ik soms een blogje voor een kinderboekenwebsite. Ik vind dit erg leuk om te doen. Het is soms de tijd..die aan mij trekt. En de week die dan snel om is. Gezien mijn werk + gezin ernaast.  Maar de energie die ik er van krijg..is intens.

Gezien mijn liefde voor kinderboeken, heb ik nu ook een 2e blog voor kids & YA's: https://birdyskids.blogspot.com/

 

 

Social Media

 

 

Je vind Birdy's Boeken op meerdere plekken op social media. Nadat ik een boek uit heb, deel ik het gelijk op mijn social media, ed. De blog en de artikelen worden veel gelezen. Daardoor krijg ik weer nieuwe boeken. En begin ik weer met lezen. Prachtig he!

 

Facebook: https://www.facebook.com/annette.ov.5

Facebook: https://www.facebook.com/Annette.Leest.Birdys.Boeken/
Twitter:     https://twitter.com/overteddy43

Instagram: https://www.instagram.com/birdysboeken/

Pinterest:  https://nl.pinterest.com/annetteovervoor/

 

Dus neem snel een kijkje en enjoy your Birdy's Day

Hartelijke groeten,
Annette Overvoorde
Birdy's Boeken